• Išparduota

Delta Optical Voyager II 20x50 Žiūronai

64,99 €
Su mokesčiais
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Delta Optical Voyager II" linijos žiūronai yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško įrangos, pasižyminčios geromis optinėmis savybėmis ir kartu prieinama kaina.

Biudžetinė "Voyager II" serija patobulinta tiek mechaniškai, tiek optiškai. Fokusavimas ir okuliarų atstumo reguliavimas veikia sklandžiai ir lengvai. Dėl profiliuotų akių gaubtų ir tekstūruotos rankenos galima patogiai ir ilgai stebėti. Dėl Porro optinės konstrukcijos ir naudojamų BK7 stiklo lęšių bei prizmių "Voyager II" žiūronai pasižymi ryškiu, aiškiu vaizdu ir natūraliai atkuriamomis spalvomis. Optika įdėta į lengvą, guma dengtą korpusą, kuris neleidžia prietaisui išslysti iš rankų ir iš dalies apsaugo kritimo atveju. Voyager II serijos žiūronai - tai žiūronai su universalaus 50 mm objektyvo skersmens objektyvais, tačiau skirtingo didinimo.

"Delta Optical" turistiniai žiūronai - puikus kainos ir kokybės santykis


Kasdieniam naudojimui, žygiams ir astronominiams stebėjimams rekomenduojame "Voyager II" 10 × 50 arba 12 × 50 modelio žiūronus su mažiausiu didinimu. Šie modeliai užtikrina platų matymo lauką ir ryškų vaizdą net sutemus ar auštant. Voyager II 16 × 50 ir 20 × 50 žiūronai skirti naudotojams, kuriems reikia didelio didinimo, norintiems stebėti tolimus objektus, pavyzdžiui, orlaivius skrendant aukštyje arba laukinę gamtą. Dėl mažo vaizdo paviršiaus ryškumo šie modeliai labiau tinka stebėjimams dieną.

Savybės:

  • Porro konfigūracijos biudžetiniai žiūronai
  • 20× didinimas
  • universalaus dydžio 50 mm objektyvai
  • lęšiai ir prizmės pagaminti iš aukštos kokybės BK7 stiklo, kad vaizdas būtų aiškus ir ryškus
  • puikus pasirinkimas stebėjimams dienos metu
  • guma dengtas korpusas
  • pridedamas kaklo dirželis, dėklas, objektyvo ir okuliaro dangteliai

[embed]https://youtu.be/j90zjPiJuYg[/embed]
Delta Optical
028-092

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password