Leupold BX-5 Santiam HD 8x42 žiūronai

1 219,00 €
Su mokesčiais
Paskutinė prekė
 

Saugus apmokėjimas

 

Greitas pristatymas

 

Gamintojo garantija

"Leupold BX-5 Santiam HD 8x42" yra aukščiausios klasės medžioklinis žiūronas, išsiskiriantis įspūdingai ryškiais ir detaliais vaizdais, plačiu matymo lauku ir lengva, visiškai vandeniui atsparia konstrukcija.

Dėl "Twilight Max HD" technologijos ir HD lęšių su visomis daugiasluoksnėmis dangomis naudojimo "Leupold BX-5 Santiam HD 8×42" užtikrina patogų stebėjimą net medžiojant vakare.

Šis modelis pasižymi puikia vaizdo raiška ir ryškumu, kompaktiška ir vandeniui atsparia konstrukcija bei itin plačiu 7,2° matymo lauku.

Svarbiausi BX-5 Santiam HD serijos modeliai:


Twilight Light Max HD valdymo sistema:

  • Neprilygstamas ryškumas net sudėtingiausiomis sąlygomis,
  • Patobulintas saulėlydžio efektyvumas,
  • Padidina vaizdo ryškumą esant silpnam apšvietimui (maždaug 30 min.),
  • Pašalina 90 proc. išblaškytos šviesos atspindžių,
  • Aukščiausios kokybės lęšiai užtikrina aštrumą nuo krašto iki krašto,
  • didina vaizdo gylį ir kontrastą.

Šarvuota danga - gumuota korpuso danga užtikrina saugų ir patogų sukibimą bet kokiomis sąlygomis.

Guard-Ion danga - sumažina purvo ir vandens prilipimą prie lęšių ir užtikrina didelį vaizdo ryškumą.

DiamondCoat 2 danga - atspariausia dilimui apsauginė danga, kuri dar labiau pagerina šviesos pralaidumą ir vaizdo kontrastą.

Bak-4 stiklo prizmės - užtikrina tobulai apvalų išėjimo vyzdį ir ryškų vaizdą visame regėjimo lauke.

HD kokybė - kalcio fluorido lęšiai užtikrina nuostabią vaizdo skiriamąją gebą ir aiškumą esant bet kokiam didinimui.

Padidintas fokusavimo žiedas - užtikrina patogumą ir galimybę valdyti žiūronus mūvint pirštines.

Dioptrijų reguliavimas - leidžia tiksliai sureguliuoti žiūronų fokusavimą, kompensuojant dešinės ir kairės akies regėjimo skirtumus.

Ergonomiškas dizainas su atviru tilteliu - modernus stilius, kuriame dera funkcionalumas, lengvumas ir patogumas.

Visiškai daugiasluoksniai lęšiai - užtikrina puikų ryškumą, puikią vaizdo raišką ir tikslų spalvų atkūrimą.

Fazių korekcijos danga - dielektrinė danga ant pagrindinių lęšių sumažina trukdžius, atsirandančius dėl šviesos skilimo stoginėje sistemoje. Ji užtikrina kontrastingą ir ryškų vaizdą visame regėjimo lauke (nuo krašto iki krašto).

Stogo (stogo) sistema - šios sistemos žiūronai yra lengvesni, kompaktiškesni (palyginti su porro sistema) ir lengviau nešiojami.

Lengvas ir patogus


Leupold BX-4 Pro Guide HD 8×42 yra kompaktiški 670 g svorio medžiokliniai žiūronai, atsparūs oro sąlygoms ir purvui.

Dėl "Leupold" prekės ženklo patentuotos azotu užpildytos technologijos žiūronai visiškai apsaugoti nuo vandens ir vidinio garavimo.

Vamzdžiai padengti "Armor" gumos danga, kuri apsaugo nuo įbrėžimų ir neleidžia žiūronams išslysti iš rankų. Dėl plonos žiūronų formos juos patogu naudoti ir puikiai laikyti.

Dėl atviro tiltelio konstrukcijos ir stogo optikos žiūronai yra lengvi ir patogūs naudoti.

Norėdami nešiotis žiūronus, gausite užrakinamą apsauginį dėklą ir paminkštintą dirželį per petį.

Stogo sistemos prizmės


Leupold BX-5 Santiam HD 8×42 yra lengvas žiūronas su prizmėmis stoginėje sistemoje. Šio išdėstymo privalumas visų pirma yra mažesnis žiūronų dydis ir svoris, o tai prisideda prie patogesnio ir lengvesnio nešiojimo.

Šie žiūronai su 8× didinimu, 42 diafragma ir 125/1000 m regėjimo lauku idealiai tinka medžioklei, lauko stebėjimams, pasivaikščiojimams ir žygiams bei sporto renginiams.

Kadangi žiūronų išėjimo vyzdžio dydis yra 5 mm, šie žiūronai puikiai tinka tiems, kuriems sukako 35 metai.

Ištraukiami akių gaubteliai ir didelis išėjimo iš akių vyzdžio atstumas leidžia patogiai stebėti nešiojantiems korekcinius lęšius. Žiūronai turi jautrų fokusavimo mechanizmą, leidžiantį sklandžiai ir tiksliai reguliuoti vaizdą.

Ant dešiniojo okuliarų okuliaro yra dioptrijų reguliavimas, kad būtų galima kompensuoti dešiniosios ir kairiosios akies regėjimo skirtumus.

HD vaizdas


Naudojant visas HD lęšių antirefleksines dangas ir "Bak-4" stiklą, gaunamas ryškus vaizdas su išskirtine raiška ir natūraliai atkuriamomis spalvomis.

Sutemų šviesos valdymo sistema ne tik padidina vaizdo ryškumą esant prastam apšvietimui, bet ir pašalina vaizdo neryškumą bei išblaškytos šviesos atspindžius.

HD sistemą "oversaw" sudaro mažos dispersijos lęšiai (objektyvai) ir optiniai elementai, padengti retųjų žemių elementais (okuliaro lęšiai).

Tokia konstrukcija užtikrina puikų spalvų atkūrimą ir aukščiausią vaizdo skiriamąją gebą, todėl galime mėgautis HD kokybės vaizdais bet kokiu apšvietimu ir bet kokiomis oro sąlygomis.

Išoriniai lęšių paviršiai padengti "DiamondCoat 2" danga, pasižyminčia didžiausiu "Leupold" prekės ženklo siūlomu atsparumu dilimui.

DiamondCoat 2 danga palaiko jonizaciją, dar labiau padidindama šviesos pralaidumą. Dėl to matomas vaizdas tampa ryškesnis, aiškesnis ir kontrastingesnis, o žiūronus galima naudoti atšiauriausiomis sąlygomis.

Antroji "Guard-Ion" danga veiksmingai apsaugo stiklą nuo įbrėžimų, mažina vandens nuosėdų, purvo ir pirštų atspaudų kiekį.

[embed]https://youtu.be/r262PlGFmwY[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GUlLTU-h6bU[/embed]
Leupold
999-083
1 Vienetas

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Arba Reset password